İzzet Baysal Vakfı

İzzet Baysal Vakfı, 1986 yılı sonunda, İzzet Baysalın tüm hayatı boyunca vergisi ödenmiş kazançlarından Vakfa aktardığı mal varlığı ile kuruldu. Vakfın amacı .

OVERVIEW

This domain izzetbaysalvakfi.org.tr currently has a traffic classification of zero (the smaller the higher page views). We have evaluated zero pages within the site izzetbaysalvakfi.org.tr and found forty websites referring to izzetbaysalvakfi.org.tr.
Links to this site

IZZETBAYSALVAKFI.ORG.TR RANKINGS

This domain izzetbaysalvakfi.org.tr has seen fluctuating amounts of traffic for the duration of the year.
Traffic for izzetbaysalvakfi.org.tr

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for izzetbaysalvakfi.org.tr

Last Year
Traffic ranking by day of the week for izzetbaysalvakfi.org.tr

LINKS TO BUSINESS

Bolu Rotary Kulübü 2430. Bölge Ana Sayfa

10122016 Cumartesi günü polisimize karşı yapılan terör saldırısını Bolu Rotary Kulubü yönetim kurulu ve tüm üyelerimiz olarak lanetliyoruz. 07112016 Toplantımız- Konuşmacı Yasemin AYDOĞAN.

Abant İzzet Baysal Unviersity Homepage

Thanksgiving Days For Izzet Baysal. The university comprises 11 faculties, 4 institutes, 6 schools, 7 vocational schools and 15 research centers. 1358 faculty members and 789 administrative staff in the university are proud to provide a quality and modern educational setting for about 33.

GÜZEL SANATLARA HAZIRLIK RESİM KURSU - Karşıyaka-İzmirGÜZEL SANATLARA HAZIRLIK RESİM KURSU - Karşıyaka-İzmir

Güzel Sanatlar Lise ve Fakültelerinin Yetenek Sınavlarına Hazırlık Resim Kursu. Güzel Sanatlar Lise ve Fakültelerinin Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu. Kişiye özel hazırlanan programla grup içi ve birebir ders verilir. Güzel Sanatlar Fakültelerinin sanat veya tasarım bölümlerinde,. Anadolu Güzel Sanatlar Liselerinde,. Eğitim Fakültelerinin Resim-İş Bölümlerinde okumak isteyen sanatçı adayı gençler için. Yetenek sınavlarına hazırlık resim kursumuzun kayıtları devam ediyor.

UYMANLAR HAFRiYAT BOLU Tel 0374 218 13 09 Faks 0374 215 07 11 Hafriyat

Hafriyat Kredi ve Yurtlar K.

WHAT DOES IZZETBAYSALVAKFI.ORG.TR LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of izzetbaysalvakfi.org.tr Mobile Screenshot of izzetbaysalvakfi.org.tr Tablet Screenshot of izzetbaysalvakfi.org.tr

IZZETBAYSALVAKFI.ORG.TR HOST

I discovered that a lone root page on izzetbaysalvakfi.org.tr took one thousand seven hundred and eight milliseconds to download. Our parsers could not detect a SSL certificate, so our parsers consider izzetbaysalvakfi.org.tr not secure.
Load time
1.708 seconds
SSL
NOT SECURE
Internet Address
94.102.3.82

BOOKMARK ICON

SERVER OPERATING SYSTEM

I identified that this website is operating the Apache os.

İzzet Baysal Vakfı

DESCRIPTION

CONTENT

This domain izzetbaysalvakfi.org.tr had the following in the homepage, "İzzet Baysal Sevgisi ve Anısı İçin Yapılanlar." Our analyzers analyzed that the website stated " 2000 Yılında Vefatından Sonra Yazılanlar." The Website also stated " Sağlık ve Sosyal Hizmet Tesisleri. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tesisleri. Burs Alan Öğrenci Sayısı ve Öğrencilere Ödenen Burslar. Burslar, Teşvik Ödülleri ve Yardımlar. İzzet Baysalın çok beğendiği ve mutlu bir hayat için herkese tavsiye ettiği sözler."

OTHER WEBSITES

İZZET ÇAKAN VALF

İZZET ÇAKAN VALF web sitesiasdsadasd.

Prof. Dr. İzzet Can Göz Hastalıkları Uzmanı Göz Hastalıkları Uzmanı

Bu sitede hastalarımıza Göz Hastalıkları ile ilgili merak edebilecekleri konularda önemli ipuçlarını vermeyi hedefledim. Özellikle genç Göz Doktoru meslektaşlarım için de akademik anlamda tartışma konularını içeren yazılar yazmayı planladım. Bir üçüncü husus olarak, sosyal konularda yazılar yazmayı deneyeceğim. Haftada bir ilave bir yazı ile ilerlemeyi başarabileceğimi düşünüyorum. Sierra Leone, Sadece Şansızlık mı? Değer.

Create a Website Tripod Web Hosting

You have reached this page because Tripod does not allow the automatic listing of directory or subdirectory contents. Before your site is accessible to visitors.

Prof. Dr. İzzet Fresko - İç Hastalıkları ve Romatoloji Uzmanı

İç Hastalıkları ve Romatoloji Uzmanı. İç Hastalıkları ve Romatoloji Uzmanı. 1999 yılında doçent, 2005 yılında profesör unvanı aldı. Evli, 1 Çocuk Babası.